Ralf Jacobs

ralf

Ulestratense dirigent Ralf Jacobs leidt Cromvoirtse Fanfare in Kasteel Vliek

Ralf Jacobs, geboren en getogen in Ulestraten, dirigeert zondag 11 oktober de Cromvoirtse Fanfare tijdens een concert in de Tiendschuur van Kasteel Vliek. Ralf Jacobs is niet alleen dirigent van drie excellente korpsen in het Limburgse maar is tevens saxofonist (kreeg les van Huub Claessens) en bandleider. Hij volgde studies in saxofoon en directie aan het conservatorium van Maastricht. Hij staat ook bekend als arrangeur en componist. Kortom, opnieuw, naast Huub Claessens, zo’n veelzijdige muzikant uit het muzikale talentennest Ulestraten.

Jacobs komt met de Cromvoirtse Fanfare (NB) naar Ulestraten als voorbereiding op het bondsconcours van de Brabantse Bond dat eind november zal plaatsvinden.

Na overleg met de heer Grouwels (Kasteel Vliek) en de werkgroep Kunst, Cultuur, Erfgoed en Toerisme van de gemeente Meerssen was snel besloten -zeker na het geweldige concert van Huub Claessens aldaar- dit concert in de Tiendschuur te laten plaatsen vinden.

Iedereen is van harte welkom dit concert bij te wonen. Tijdens het concert kan ook nog genoten worden van de tentoonstelling van het werk van Pieter Defesche & Hans Truijen (laatste dag van deze tentoonstelling!)

Het concert vindt plaats op 11 oktober in kasteel Vliek (Tiendschuur) Ulestraten en begint om 11.00 uur (duur drie kwartier). De toegang is gratis.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>